Velkommen i

Gitte’s klinik

Fodpleje

Gør noget godt for dine fødder – lad mig give dig en dejlig fodpleje. Jeg tilbyder en alm. fodbehandling eller en luksus fodpleje med eller uden lakering af negle. Du  får altid et fodbad og fjernet hård hud/ligtorne uanset, hvilken behandling du vælger.

Manicure

Hænderne er dit visitkort!
En manicure er en skønhedsbehandling af hænderne. Dine negle bliver klippet, filet og formet, og neglebånd skubbes og rettes til. Du kan vælge en manicure med eller uden lakering af neglene.

Kosttilskud

Jeg har i mange år arbejdet med kosttilskud og sundhed i Matas. Derfor kan du hos mig få råd og vejledning om helseprodukter, og hvad de kan gøre for dig og din sundhed!

Nada

Jeg tilbyder NADA øreakupunktur som tillæg til en fodbehandling eller manicure. Det er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner, både psykisk og fysisk – ren velvære og ro.

Book en tid, til din næste behandling

Behandlinger

Års Erfaring

Glade kunder

Om Gitte's klinik

Klinikken er min drøm, der er blevet til virkelighed!
Mit navn er Gitte, jeg er 54 år, mor, kæreste og bor i den dejlige lille by Nybøl ved Sønderborg.

I 2013 blev jeg uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer, og indtil jeg flyttede til Østkysten i 2022, har jeg drevet min egen fodplejeklinik i Tønder. Jeg kan behandle alle former for fodproblemer fra nedgroede negle (dog IKKE bøjlebehandlinger), svamp, fodvorter, hård hud, hælrevner, ligtorne mm.
Jeg har taget en del efteruddannelse, så jeg også kan udføre manicure, kurbehandlinger af hænder og fødder, lakering af negle med semi-permanent lak (shellak), og rådgivning/salg af Align såler, der korrigerer forkert fodstilling.

I 2020 tog jeg uddannelsen til NADA akupunktør som et supplement til min nysgerrighed på, hvordan krop og sind hænger sammen.

Sundhed kommer indefra! I mange år har jeg arbejdet med helsekost og sundhed i detailhandlen. Jeg har også i min egen klinik mulighed for at hjælpe dig til bedre sundhed i form af naturlige tekstbaserede kosttilskud fra Norge. Jeg ser holistisk på mennesket og livet, og samarbejder med mange dygtige behandlere. Hvad kan jeg hjælpe DIG med?

Jeg elsker mit arbejde som fodplejer, og jeg er taknemmelig for at have muligheden for at arbejde “hjemmefra”. Gennem årene har jeg opbygget en trofast kundebase, der sætter pris på min professionelle, erfarne og personlige tilgang til behandlingerne jeg udfører.

Jeg er forsikret i Dansk Behandlerforbund, og det er din garanti for professionel og korrekt udført behandling samt forsikring, der dækker mine behandlinger.

22 20 13 12

Langballe 38, Nybøl

6400 Sønderborg

Gitte@gittesklinik.dk