Om mig

Book en tid


Om migOm

Klinikken er min drøm, der er blevet til virkelighed!

Jeg hedder Gitte, er 54 år, er mor, kæreste, og bor i dag i Nybøl.

I 2013 blev jeg uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer, og indtil jeg flyttede til Østkysten, har jeg drevet min egen fodplejeklinik i Tønder. Jeg kan behandle alle former for fod-problemer fra nedgroede negle (dog IKKE bøjlebehandlinger), svamp, fodvorter, hård hud, hælrevner, ligtorne mm.

Jeg har taget en del efteruddannelse, så jeg også kan udføre manicure, kurbehandlinger af hænder og fødder, lakering af negle med semi-permanent lak (shell-lak), og rådgivning/salg af Align såler, der korrigerer forkert fodstilling.

>Sundhed kommer indefra! I mange år har jeg arbejdet med helsekost og sundhed i detailhandlen. Jeg har nu muligheden for at hjælpe dig til bedre sundhed i min egen klinik i form af naturlige kosttilskud fra Norge. Jeg ser holistisk på mennesket og livet, og samarbejder med mange dygtige behandlere. Hvad kan jeg hjælpe DIG med?


Jeg er forsikret i Dansk Behandlerforbund, og det er din garanti for professionel og korrekt udført behandling samt forsikring, der dækker mine behandlinger.
 

 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com